FOCAL Dôme Pack 2.0 - par satelitskih zvočnikov (Diamond Black)

Št. artikla MPC
EDOMPA2001-BL001 549,00 €


FOCAL je razvil Dôme, edinstvene High End kompaktne zvočnike, zgrajene z namenom reprodukcije resničnega naravnega zvoka brez omejitev in posega v vaše okolje.

FOCAL Dôme zvočniki so v celoti izdelani v Franciji, v njih se skriva 100% FOCAL tehnologija izvzeta iz njihovih najbolj prestižnih zvočnikov.

Za izgradnjo zvočnikov Dôme je bilo potrebno sprejeti resen izziv. Politika podjetja FOCAL je, neglede na vrsto zvočnika, velikost oz. ceno, primarni cilj ponuditi najvišjo možno kakovost zvoka. S svojim 14cm premerom zvočnika je Dome zahteval iznajdbo novih rešitev, novih oblik ter premium meteriale vse to pa je prineslo k končnemu rezultatu vrhunskega High End zvoka, ki ga FOCAL obljublja od sebe.

Dôme Pack 2.0
Idealni komplet za manjše sobe oz. postavitev v bližini poslušalcev, zahvaljujoč svojim izjemnim frekvencam nizkega spektra. S postavitvijo blizu stene oz. kota, se bo količina basa pomnožila s faktorjem 4 (stenski efekt).

Kopalnica, kuhinja, spalnica, dnevna soba...
Izjemno flexibilen Dôme sistem je lahko uporabljen kjerkoli si zaželite. V sistemu 2.0 stereo, brez namenskega subwooferja je primeren za uporabo v manjših prostorih - pisarni oz. prostorih kjer želite v ozadju glasbo zares visoke kakovosti; kuhinji, spalnici, kopalnici.

Dôme Satelit
FOCAL Hi-Fi zvok v sofiticiranem komaktnem dizajnu. Focal Dôme je pravi dvo-sistemski zvočnik, ki omogoča različne možnosti postavitve in montaže; Posatvite ga lahko na mizo, polico, primeren je za montažo na steno, strop oz. tla v kombinaciji z opcijskimi talnimi stojali.

Izdelano v Franciji.

Komplet vsebuje:
2x Dôme zvočnika

Opcijsko dobavljivo:
Talna stojala višine 85cm

Tehnični podatki:

  Dôme
Vrsta: Kompaktni dvo-sistemski zvočnik
Zvočnik: 10 cm srednje/nizkotonski zvočnik
25mm Al/Mg upognjen visoko-tonec
Frekvenčni razpon (+- 3dB): 80Hz - 28kHz
Najnižja frekvenca (-6dB): 72Hz
Občutljivost (2.83V/1m): 88dB
Nominalna impedanca: 8 Ohmov
Minimalna impedanca: 4 Ohme
Crossover frekvenca: 2500Hz
Priporočena moč ojačevalca: 25 - 100W
Dimenzije: 172 x 144 x 143 mm
Teža: 1.9 kg

Garancija: 24 mesecev.