O podjetju

Podjetje ALS-1, POSLOVNE REŠITVE, Aleš Osolnik s.p. je ekskluzivni uvoznik in distributer
za avdio opremo priznanih proizvajalcev:


The CHORD Company - največkrat nagrajeni avdio vodniki za uporabo v High-End, Hi-Fi sistemih, sistemih za hišni kino, multi-room sistemih, vodnikih za avto akustiko in glasbila. Njihova ponudba, poleg same izgradnje vodnikov, temelji na vrhunski ravni podpore in svetovanja.

Indiana Line - njihova ponudba vključuje zvočnike za stereo reprodukcijo, domači kino, stenske in stropne vgradne zvočnike. Avdio sistemi Indiana Line že od samega začetka delovanja podjetja v sedemdesetih ostajajo zvesti svojim načelom; izdelovati zvočniške sisteme prijetnega izgleda, racionalnih oblik in kvalitetne reprodukcije zvoka, ki ustreza širokemu spektru poslušalcev. Njihova inovativnost se kaže že pri serijah kompaktnih zvočnikov, ki s pomočjo precizno dodelanih kretnic in tehnologije bass-reflexa iz sebe iztisnejo izjemno zvočno sliko.

FOCAL - Njihova ponudba vključuje referenčne High End in Hi-Fi zvočniške sisteme, avdio sisteme za domači kino, lifestyle produkte in 2.1 zvočniške rešitve, vrhunske Hi-Fi slušalke Spirit One, High End in Hi-Fi vgradne zvočniške sisteme ter zvočniške sisteme za zunanjo uporabo.
Serija FOCAL Classic (High End ozvočenje): Focal Electra 1000 Be 2, Focal Utopia III
Serija FOCAL Classic (Hi-Fi ozvočenje in domači kino): Focal Chorus 700V, Focal Chorus 800V, Focal Chorus 800W Special Edition
Serija FOCAL Lifestyle (kompaktno Hi-Fi ozvočenje in domači kino): Focal Dome, Focal Sib & Co, Focal Bird
Serija FOCAL Multimedia (Hi-Fi računalniško ozvočenje): Focal XS 2.1, Focal XS Book
Serija FOCAL Nomad (Hi-Fi slušalke): Focal Spirit One
Serija FOCAL Integration (High End in Hi-Fi vgradno in zunanje ozvočenje): Focal Electra IW, Focal Chorus IW, Focal Electra IC, Focal Chorus IC, Focal Chorus OD

Hi-Fi RACKS - vsakoletno z najvišjimi priznanji nagrajeni proizvajalci Hi-Fi pohištva. Vsak njihov izdelek je izdelan iz najboljšega masivnega lesa in je popoln unikat. Njihova ponudba obsega izdelavo Hi-Fi pohištva po standardnih modelih oz. željah posameznika. Pri tem se obračunava dejanska poraba materiala in ne unikatno delo.

NuForce - Proizvajalec treh produktnih linij HI-END, DESKTOP in PORTABLE si neprestano teži k proizvodnji produtkov, ki navdušujejo z zvokom, so prijetnega izgleda in ponujajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Njihovi revolucionarni produkti družine Icon navdušujejo generacije uporabnikov po vsem svetu ne glede na namebnost uporabe; domače oz. za na pot.
Določeni izdelki linije HI-END predstavljajo sam vrh svetovne ponudbe, medtem ko za svetovno najbolj priznanega proizvajalca na področju videa izdelujejo in nadgrajujeo avdio komponente; Oppo BDP 93 NuForce Edition in Oppo BDP 93 NuForce Extreme Edition

Amphion - zvočniki višjega razreda, katerih glavna naloga razvoja je izdelave zvočniških omaric, ki niso dovzetne na težave akustike prostora. Njihova inovativna "waveguide" tehnologija poslušalcu omogoča, da sliši več glasbe in manj prostora v katerem se nahaja.
Za kar najboljši izkoristek Amphion v sebi združuje tri zvočnike. Napreden akustični inženiring stremi k:
- idealni reprodukciji zvoka ob bližnjem poslušanju v studiu oz. ob računalniku
- širokem in enakomernem slušnem področju ob predvajanju glasbe oz. gledanju filmov
- občutku multiroom razpršitve zvoka, ki daje poslušalcem občutka reprodukcije glasbe v ozadju
Vse to je edinstveno in revolucionarno ter zagotavlja uživanje v zvoku neglede na na način njihove uporabe.

CA Electronics - proizvajalec High-End Audio dodatkov. Njihova politika izdelave temlji na dejstvu, da noben izdelek ni tako dober, da se ga nebi dalo narediti še boljšega, zato neprestano iščejo poti kako izdelek izdatno izboljšati. Vsak njihov produkt je neštetokrat obdelan, pregledan in preposlušan do mere ko zares ustreza. Njihov cilj je enak cilju potrošnika; dobiti najboljši izdelek in najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.