CHORD Signature Tuned ARAY 2 RCA - 2 RCA, 1m - Stereo kabel

Št. artikla MPC
SIG0252 945,95 €


Chord Signature Tuned ARAY - stereo RCA interkonekt

“This changes the way you listen to CDs, it’s so much more involving, it feels like you’re there. Like watching a performance”.

Signature Tuned ARAY nadomesti Signature Plus in je popolnoma nova zasnova kabla z vso čudovito časovno usklajenostjo, ki jo prinaša ARAY tehnologija. Ustvarja ravnovesje med vsemi stvarmi, ki bi jih moral narediti high fidelity sistem in občutkom prisotnosti in opazovanja predstave, ki se dogaja v vaši dnevni sobi.

Ko napredujete po Chordovem rangu interkonektov, je Signature Tuned ARAY prvi interkonekt, ki je bil izdelan po Tuned ARAY principih. Prvotno razvita za Sarum rang kablov, pa Tuned ARAY tehnologija odlično deluje tudi na Signature verziji. Ustvarja enak vzpon v podrobnostih, dinamika izstopa, bobni pa presenetijo s svojo močjo. Kar resnično deluje, pa je usklajenost glasbe, ki jo predvajate ter občutek vključenosti in prisotnosti. Kaj hitro se lahko zaveste, da so minile ure in ure, čeprav ste nameravali poslušati le nekaj skladb.

Poslušajte Signature Tuned ARAY z glasbo: “50 Words for Snow” pevke Kate Bush in pustite, da vas nekaj tako abstraktnega kot je “Lake Tahoe” potegne v njegov brezčasni prostor.


Možno naročilo dolžine po meri.


Povezava kabla z avdio napravo in zvočniki:
Vodnik povežite s sistemom tako, da teče napis na kablu od izvira signala proti zvočnikom.

 Kabel bo izkoriščal svoj celoten potencial po prvih 100 urah uporabe.



Uradna spletna stran produkta 


Cena velja za meter RCA CHORD Signature Tuned ARAY vodnika.