Q Acoustics Concept 40 Bela visoki sijaj, Par samostoječih Hi-Fi zvočnikov

Št. artikla MPC
QA2635 1.399,95 €


Par samostoječih zvočnikov.

Priporočila (2014):

    

Samostoječi zvočnik 40 je vodilni konj Q Acoustics zvočnikov. Je nova pridobitev priznane in večkrat nagrajene Concept serije. Tako kot večina Q Acoustics modelov, zagotavlja neprimerljivo zvočno zmogljivost za svojo ceno. Concept 40 postavlja nove standarde zvočne zmogljivosti saj s svojo kvaliteto, ki jo ponuja presega marsikateri zvočnik višjega cenovnega ranga.

Neverjetni zvočni oder, dinamika in čista muzikalnost je dosežena zahvaljujoč vgradnji zvočnikov v 'Gelcore ™’ konstrukcijo ohišja (ohišje v ohišju) s katerim se ponaša tudi njegov manjši brat, večkrat nagrajeni kompaktni zvočnik Concept 20. Najnovejša, ultra moderna zasnova, izredno nizka resonanca in čudovito lakirano ohišje omogočajo zvočniškim enotam delovanje na osupljivo najboljšem nivoju.

Zvočniške enote z nizko stopnjo popačenja vključujejo mogočne čezmerne magnete, ki zagotavljajo širok dinamični spekter in izredno hiter prehodni odziv med srednjetonskimi in nizkotonskimi enotami. Elegantno tronožno stojalo oziroma podnožje omogoča popolno togost zvočnika in kontakt s tlemi kar še dodatno izboljša njegovo delovanje.

Atraktivna prednja plošča iz aluminja ima poleg dekorativne vloge tudi funkcionalno, saj zaradi načina namestitve še dodatno zmanjšuje resonanco ohišja.

Zvočnik concept 40, z 90dB občutljivostjo in 6 ohmsko nominalno impedanco, z lahkoto poganja katerikoli kakovosten ojačevalnik.

Tehnične lastnosti: 
Ohišje: dvo-sistemski Bass Reflex z dvojnim nizkotoncem
Nizkotonska enota (bas): 2 x 125mm
Visokotonska enota: 25mm
Frekvenčni razpon: 53Hz - 22kHz
Nominalna impedanca: 6Ω
Minimalna impedanca: 4Ω
Občutljivost: 90dB
Priporočena moč: 25 - 150w
Crossover Frekvenca: 2.3kHz
Dimenzije: 972 x 170 x 288
Teža para zvočnikov: 18.5kg

Barva:
Bela lak barva


Dodatne informacije o produktu lahko najdete na uradni spletni strani proizvajalca.

Cena:
Velja za par.

Garancijska doba:
24 mesecev.