CHORD Chameleon VEE3 2 RCA - 2 RCA 1m - Stereo kabel

Št. artikla MPC
CHA0018 214,95 €


CHORD Chameleon VEE3

Nova prevodniška konfiguracija pri Chameleon VEE 3 ima velik vpliv na prav vseh področjih delovanja, ki so pomembna za ustrezno poglobljeno glasbeno izkušnjo. Velika verjetnost je, da boste s Chameleon VEE 3 uvideli, da je vaša oprema boljša kot ste mislili in kako dobri so v resnici vaši najljubši izvajalci.

Trije kompleti posrebrenih prevodnikov so priključeni na posrebrene VEE 3 RCA priključke z uporabo posebne srebrne spajke in so zaščiteni proti motnjam s 93% pletenico in ščitom širokega profila.

Dandanes je na voljo veliko impresivnih komponent, zlasti nekateri digitalno analogni pretvorniki nove generacije. Cena kabla Chameleon VEE 3 se morda zdi izven konteksta v primerjavi s ceno DAC-ov, vendar morate prisluhniti. To je izjemen kabel, ki bo zadostil kakovosti nekaterim izjemnim produktom.

Prisluhnite kablu Chameleon VEE 3 z glasbo: Smoke Fairies “Awake” z albuma “Blood Speaks”.
Slišali boste: kitaro, ki hipnotično igra skozi skladbo in čudovite harmonije.
Poslušajte kako se "bujenje" gradi proti koncu in različne barve zvoka cimbal.

Kabel:
CHORD Chameleon VEE 3 uporablja Chordove ustaljene Chameleon SilverPlus kable. Prevodniki so sicer bili re-konfigurirani v eno-signalno in dvojno povratno konfiguracijo, da bi izboljšali opredelitev in časovni okvir. Večžični posrebreni 100% kisika čisti bakreni prevodniki so izolirani s FEP, kombinacija materialov, ki izboljšuje signalni prenos na frekvenčnih ekstremih. Ovoj iz bombažnih vlaken okrog prevodnika zmanjšuje mehanični šum, kombinacija popolnoma plavajoče visoko frekvenčne efektivne pletenice visoke gostote in zaščitne folije pa minimizira signalno izgubo skozi motnje. Ščiti so obdani v mehak PVC, ki nadaljnje zmanjšuje mehanični šum, ta pa je zavarovan s trdim PVC zunanjim ovojem.

Priključki:
Chameleon VEE 3 je opremljen s po meri Chordovimi VEE 3 RCA vtiči. Nova zasnova ABS zunanjega ovoja in unikaten proces srebrenja uporabljen na stičnih predelih izboljšuje signalni prenos skozi širši frekvenčni spekter. Signalna povratna obroba omogoča varen visoko tlačni stik z vsemi vrstami RCA vtičnic. Centralni pin je izoliran s PTFE izolacijo, zasnova vtiča in ABS zunanji ovoj pa zagotavljata dobro napenjalo brez stiskanja kabla in ogrožanja delovanja.

Uporabite z:
Chameleon VEE 3 je izjemen interkonek z vrsto zmogljivimi značilnostmi, ki so povezani z visoko zmogljivimi modeli kablov. Znotraj Chameleonove zasnove in gradnje je DNK Sarum kabla. To nam pove, da je Chameleon VEE 3 izredno transparenten kabel, ki se uporablja v širokem rangu sistemov, od vstopnega razreda do vrhnje elite. Je dober način do odkritja kako delujejo komponente vašega sistema in pogosto odkriva, da so precej boljše kot se mislili.

Povezava kabla z avdio napravo in zvočniki:
Kabel povežite s sistemom tako, da teče napis na kablu od izvira signala proti zvočnikom.



Kabel bo izkoriščal svoj celoten potencial po prvih 100 urah uporabe.


Osnovne lastnosti CHORD Chameleon VEE3 kabla:
Prevodniki: Večžični posrebreni 100% kisika čisti bakreni prevodniki.
Konfiguracija: Eno-signalna in dvojna povratna konfiguracija.
Izolacija prevodnikov: FEP izolacija.
Zaščita: Visoko frekvenčna pletenica visoke gostote in prekrivalna folija.

Uradna spletna stran produkta

Dolžina:
1 meter