CHORD Epic Twin zvočniški kabel

Št. artikla MPC
EPI0121 59,95 €


CHORD Epic Twin

Bust-buy ocenjen produkt revije Hi-Fi Choice ter z najboljšo oceno nagrajen zvočniški kabel revije What HI-FI

       


Večžični 100% kisika čisti bakreni prevodnik premera 2mm.
Konfiguracija prepeletenega para vodnikov, silikonska notranja prevleka.
Dvojna folija in pletena 
visoko frekvenčna zaščita.
Prosojna PVC zunanja prevleka za dušenje vibracij.


Epic Twin je svoje sestavne elemente poiskal v Chordovih zvočniških kablih Odyssey in Signature. Od Odsseya je vzel prevodnike, od Signaturja pa zaščito. Zaščita prinaša veliko izboljšavo, ne le visokim frekvencam ampak tudi nizkotonskim frekvencam. Pušča prostor individualnim inštrumentom in z lahkoto je moč slišati pravo barvo glasu inštrumenta. Violine, viole in čela zvenijo bolj realistično, tako kot tudi klavir. Epic Twin je zelo kompatibilen in bo deloval dobro s skoraj vsakim sistemom.

Chord Epic Twin zvočniški kabel je rezultat uspešne združitve dveh Chordovih nagrajenih zvočniških kablov. Posrebreni večžični 100% kisika čisti bakreni prevodniki, PFTE izolacija in silikonska prevleka so sposojeni od Chord Odyssey zvočnega kabla, zaščitni sistem pa je vzet od Chord Signature zvočniškega kabla. Razvoj in uspeh Signature zvočniškega kabla je dokončno dokazal, da lahko zaščita zvočniškega kabla prinese resne izboljšave kvalitete zvoka. Nova spoznanja, pridobljena med njegovim razvojem, pomenijo, da lahko ta ista načela uporabimo tudi na drugih kablih znotraj Chordovega območja. Chord Epic Twin je izjemno učinkovito zaščiten kabel z veliko zmogljivimi lastnostmi dražjega Chord Signature kabla.

Opremljanje zvočniških kablov s sistemom za zaščito lahko prinese enako vrsto prednosti sistemskemu zvoku, kot mu jih prinese izboljšanje zaščite na medsebojnih povezavah. Zmanjšanje in raven zaznanega šuma pomeni, da je lahko slišati zelo fine dinamične in tonske informacije. Prinaša izboljšave, ne samo za visoko zmogljive frekvence sistema, ampak tudi za bas in srednje frekvence. Prostor okrog not in dodatna harmonična vsebina, ki ju Epic Twin lahko prinese k sistemu, je nadvse presenetljiva. Kompleksne harmonične informacije, ki jih ustvarja zvok godal in ukrivljenih inštrumentov, so prenesene zelo natančno.

Zaradi nižjega praga hrupa je lažje slišati mikro dinamične informacije in na ta način omogoča enostavnejše sledenje, razumevanje in povezanost celo z bolj kompleksnimi deli glasbe.

Priporočljivo uporabiti v kombinaciji s: Chord Cadenza Reference, Chord Chorus Reference in Chord Anthem Reference.

Povezava kabla z avdio napravo in zvočniki:
Kabel povežite s sistemom tako, da teče napis na kablu od izvira signala proti zvočnikom.




Kabel bo izkoriščal svoj celoten potencial po prvih 100 urah uporabe.


Osnovne lastnosti Epic Twin zvočniškega kabla
Prevodniki: 2x 10 AWG posrebreni večžični 100% kisika čisti bakreni prevodnik
Konfiguracija prepletenega para vodnikov, vsak posebej zaščiten
Prevodniška izolacija: plinsko spenjen polietilen
Prevleka: PVC
Premer: 11mm
Barva: Prosojna rjava
Nagrade: Z najboljšo oceno ocenjen zvočniki kabel in best buy nagrada v reviji Hi-Fi Choice

Uradna spletna stran produkta
 

Cena velja za meter kabla brez konektorjev.