CHORD Sarsen zvočniški kabel

Št. artikla MPC
SAR0002 9,95 €


Chord Sarsen najnovejši in najdiskretnejši Hi-Fi zvočniški kabel visoke zmogljivosti.

Nikjer ne boste dobili bolj diskretnega kabla od novega Sarsen-a podjetja The Chord Company. Sarsen uporablja pametno kombinacijo materialov za izdelavo visoko zmogljivih zvočniških kablov z manj kot 4mm premera. Prevodniki so zgrajeni iz večžičnega 100% kisika čistega bakra in so, tako kot ostali zvočniški kabli podjetja Chord, urejeni v konfigracijo prepeletenega para vodnikov.

Podjetje Chord v veliki meri uporablja PTFE izolacijo - zlasti pri modelih kablov, ki se ponašajo s posrebrenimi prevodniki. Vendar pa ima FEP nekoliko drugačne električne karakteristike, za katere podjetje meni, da so bolj primerne v kombinaciji z ne prevlečenimi bakrenimi prevodniki.Ta dva prevodnika sta prekrita s posebno PVC prevleko, ki je bila izbrana zaradi njene odlične mehanske sposobnosti dušenja šumov. Ne pustite, da vas pomanjšana velikost Sarsena zavede. Na pasovno širino - in še posebej bas - materiali iz katerih so narejeni kabli vplivajo ravno v tolikšni meri kot njihov premer. Kombinacija prevodnika čistega kisika in FEP izolacije pomeni, da se bo Sarsen spremenil v izjemno učinkovitost. Celo takrat, ko bo priklopljen na cenovno ugodnejši "lifestyle" domači kino sistem, bo Sarsen presenetil z dodatnimi detajli, dinamiko in transparentnostjo, ki jo prinaša.

Sarsen je več kot le diskreten kabel za uporabo z "lifestyle" domačim kino sistemom. Obsežni testi in razvojni postopki podjetja Chord kažejo na to, da so Sarsen uporabljali skupaj s prenekaterimi referenčnimi sistemi in z zares velikimi in transparentnimi zvočniki.

Učinkovite značilnosti Sarsen kabla jasno kažejo vpliv Chordovih najstarejših zvočnih kablov, Chord Rumour - s tako odlično zasnovo, da ostaja nespremenjena že skoraj 15 let.

Zato torej - kjerkoli je potreba po resnično diskretnem kablu, a vendar z zmogljivostjo primerka z večjim premerom kabla - tam je Chord Sarsen: Zvočniški kabel, ki ga je težko opaziti, a z lahkoto slišati. Prednosti so očitne, tudi, ko sam kabel ni...


Povezava kabla z avdio napravo in zvočniki:
Vodnik povežite s sistemom tako, da teče napis na kablu od izvira signala proti zvočnikom.


Kabel bo izkoriščal svoj celoten potencial po prvih 100 urah uporabe.


Osnovne lastnosti Chord Sarsen vodnika:
Prevodniki: Večžični 100% kisika čisti bakreni prevodniki.
Izolacija prevodnikov: FEP izolacija.
Prevleka: PVC prevleka, ki ima odlično mehansko sposobnost dušenja šumov.

Uradna spletna stran produkta 

Cena velja za meter kabla brez terminacije.