FOCAL Dôme Pack 2.1 - sistem zvočnikov 2.1 (Diamond Black)

Št. artikla MPC
EDOMPA2101-BL001 1.049,00 €


FOCAL je razvil Dôme, edinstvene High End kompaktne zvočnike, zgrajene z namenom reprodukcije resničnega naravnega zvoka brez omejitev in posega v vaše okolje.

FOCAL Dôme zvočniki so v celoti izdelani v Franciji, v njih se skriva 100% FOCAL tehnologija izvzeta iz njihovih najbolj prestižnih zvočnikov.

Za izgradnjo zvočnikov Dôme je bilo potrebno sprejeti resen izziv. Politika podjetja FOCAL je, neglede na vrsto zvočnika, velikost oz. ceno, primarni cilj ponuditi najvišjo možno kakovost zvoka. S svojim 14cm premerom zvočnika je Dome zahteval iznajdbo novih rešitev, novih oblik ter premium meteriale vse to pa je prineslo k končnemu rezultatu vrhunskega High End zvoka, ki ga FOCAL obljublja od sebe.

Dôme Pack 2.1
Dôme se najbolje izkaže v kombinaciji z Dôme Subwooferjem. Udar zvoka, ki zapolni tudi večje prostore deluje brez omejitev, polnost zvoka se tako razteza od najnižjih frekvenc do natančnih in detaljnih visokih tonov. Zvok Dôme 2.1 sistema boste brez težav zamenjali za zvok zvočnikov neprimerno večjih dimenzij.

Dnevna soba, kuhinja, spalnica, delovna soba...
Izjemno flexibilen Dôme sistem je lahko uporabljen kjerkoli si zaželite. Sistem 2.1 z Dome Subwooferjem na široko odpre možnosti za postavitev v kateri koli prostor do velikosti 40m2. Dvenvi sobi, kuhinji, spalnici, delovnem prostoru.

Dôme Satelit
FOCAL Hi-Fi zvok v sofiticiranem komaktnem dizajnu. Focal Dôme je pravi dvo-sistemski zvočnik, ki omogoča različne možnosti postavitve in montaže; Posatvite ga lahko na mizo, polico, primeren je za montažo na steno, strop oz. tla v kombinaciji z opcijskimi talnimi stojali.

Dôme Subwoofer
Aktivni Subwoofer za FOCAL Dôme sistem. V sistemih 2.1 stereo kot v 5.1 sistemih za hišni kino doseže zvočni presežek v primerjavi s klasičnimi zvočniki. Velike sobe niso več ovire za Dôme, zahvaljujoč visoki dinamiki in moči miniaturnih zvočnikov v kombinaciji z aktivnim nizkotoncem Dôme. Kar do sedaj ni bilo mogoče doseči s tako kompaktnimi velikostmi je dosegel Dôme zahvaljujoč uporabljeni najboljši zvočniški tehnologiji in digitalno/analognim hybridnim BASH tipom ojačevalca. Neglede na konfiguracijo sistema - stereo ali hišni kino, boste opazili, da je subwoofer Dôme ključni dodatek k vašemu Dôme sistemu.

Izdelano v Franciji.

Komplet vsebuje:
2x Dôme zvočnika
1x Dôme subwoofer

Opcijsko dobavljivo:
Talna stojala višine 85cm

Tehnični podatki:

  Dôme Dôme Subwoofer
Vrsta: Kompaktni dvo-sistemski zvočnik Aktivni bass-reflex subwoofer
Zvočnik: 10 cm srednje/nizkotonski zvočnik
25mm Al/Mg upognjen visoko-tonec
8'' (21cm) Poliflex woofer
Frekvenčni razpon (+- 3dB): 80Hz - 28kHz 42Hz - 200Hz
Najnižja frekvenca (-6dB): 72Hz 35Hz
Občutljivost (2.83V/1m): 88dB Variabilna kretnica: 50Hz do 200Hz
Fazni zamik: 0°/180°
Samodejni izklop
LFE vhod
Nominalna impedanca: 8 Ohmov
Minimalna impedanca: 4 Ohme
Crossover frekvenca: 2500Hz
Priporočena moč ojačevalca: 25 - 100W 100W BASH ojačevalec
Dimenzije: 172 x 144 x 143 mm 400 x 276 x 276 mm
Teža: 1.9 kg 8.2 kg

Garancija: zvočnika 24 mesecev, subwoofer 12 mesecev.