CHORD C-stream Ethernet, 0.75 m - UTP mrežni kabel

Št. artikla MPC
CST0001 44,94 €


C-stream Ethernet Cat 7 - UTP mrežni kabel

C-stream Ethernet kabel odlično ponazarja postopek, ki se uporablja za razvoj in izgradnjo vsakega produkta, ki ga izdela Chord.

Prvi korak: Vzpostaviti vpliv Ethernet kabla na kvaliteto zvoka. Mala malica. Zbranih je bilo več različnih vrst kablov Ethernet, variante Cat 5, 6 in 7. Ti so se nato v Demo sobi preizkušali priklopljeni na različne predvajalnike. Za poslušanje so bile uporabljene različne komponente od vstopnega ranga pa do samega vrha avdiofilskih komponent ter glasba različnih zvrsti.

Test je pokazal, da različni kabli dejansko imajo vpliv na kvaliteto zvoka in, da je te razlike moč zaznati tako na cenovno dostopnejši opremi kot tudi na vrhunskih komponentah avdiofilskega razreda. Le te je bilo moč zaznati tudi pri vseh različnih zvrsteh glasbe. Ugotovili so tudi, da ima na splošno kvaliteto zvoka, vpliv tudi sama smer priklopa kabla.

Kot rezultat tega je bil ustvarjen kabel Chord C-stream Ethernet. C-stream je kabel vrhunske kvalitete s tehničnimi lastnostmi Cat 7; Kontakti so pozlačeni, priključki pa so tovarniško terminirani in hermetično obdelani, kar zagotavlja odlično zanesljivost in varno upogljivost kabla ob priključkih brez deformiranja le tega ter brez negativnega vpliva na njegovo zmogljivost.

Jasno je, da bo katerikoli običajen Ethernet kabel deloval ne glede na smer priklopa. Kakorkoli, C-Stream Ethernet kabel je bil zasnovan za povezavo z glasbenimi sistemi in je »usmerjen« kar pomeni, da deluje bolje priključen v določeni smeri. Ko boste priklapljali C-stream, bodite pozorni na črno piko na enem od koncev kabla, ta konec kabla naj bi se priklopil na izvorno komponento. Na primer za povezavo routerja in mrežnega predvajalnika (streamerja) se priključek s črno piko priklopi na router.

Tehnične lastnosti:
100% kisika čisti bakreni prevodniki visoke prevodnosti

Individualno zaščitena prepletena para prevodnikov in splošna celotna zaščita

Polietilenska izolacija nizke gostote za nižjo izgubo informacij

Signalni kontakti prevlečeni s 24 karatnim zlatom

Tovarniško terminirani in hermetično obdelani priključki

Sistem izjemne upogljivosti stičnega dela kabla ob konektorju

Cena velja za 0,75 m dolžine kabla.

Uradna spletna stran produkta