Q Acoustics QI 65CB Background, Komplet 10 vgradnih stropnih zvočnikov

Št. artikla MPC
QI1105 749,95 €


Background vgradni stropni zvočnik

Med lastnostmi razvoja se vedno nahaja potreba po ožičenju in namestitvi nevsiljivega stropnega zvočniškega sistema po najnižji možni ceni, ki se lahko uporabi za “background” glasbeno porazdelitev, pogosta pa ostaja neuporabljen. V primeru, da je že nameščen celoten sistem, je zamenjava zvočnikov z boljše delujočimi zvočniki iste serije popolnoma enostavna in hitra.

Qi65CB zvočniki so bili zasnovani, da zagotavljajo izjemno vrednost glede na razmerje zmogljivosti in cene. Njihova učinkovitost je še posebej visoka, saj pravzaprav potrebuje manj kot polovico moči ojačevalnika, ki je sicer primeren za klasične Qi65C stropne zvočnike, da bi proizvedel enak volumen zvoka. Zvočnik je tudi neverjetno plitek kar ga uvršča med najtanjše zvočnike serije “Q Install” z maksimalno globino 73mm. Širokopasovni zvočniški driver je bil skrbno zasnovan za doprinos solidne širine basa in podrobnih srednjih tonov za reprodukcijo zvoka in širokega razpona visokih frekvenc brez potrebe po običajni ureditvi kretnice in visokotonca.

O "Q Install" seriji:

Install serija vgradnih stropnih zvočnikov z najnovejšo zasnovo in vgrajeno tehnologijo izpolni želje tudi najzahtevnejšega uporabnika.

Zvočniki plitke globine (manj kot 84mm) sestojijo iz 165mm polipropilenske membrane, ki je v vrhunskih “Performance” različicah brizgalno ulita, masno dušena membrana, ki temelji na Nano delcih za zmanjšanje popačenja in obarvanosti. Mrežica, ki pokriva zvočnik je pritrjena z magnetom, kar omogoča enostavno namestitev in diskretnejši izgled brez roba, ki je potreben pri navadnih ne-magnetnih mrežicah. Geometrija mrežice je bila skrbno zasnovana, da zagotavlja popolno ravnotežje med zvokom in diskretnim izgledom. Vsi modeli so odporni na vlago (pri tem so "weatherproof" modeli primernejši za bolj ekstremne razmere). Nerjaveča jeklena pritrditev in aluminijasta mrežica odporna na korozijo sta združena v popolnoma zatesnjeni zvočniški enoti, ki ne prepušča vdora vode.

Vsi zvočniki vključujejo zaščitne prašne pokrove in tkane mrežice za olajšanje barvanja v kolikor bi to bilo potrebno.

Ključne lastnosti:
Odporen na vlago in vremenske vplive
Ne prepušča vdora vode
Narejen iz “UL94” negorljivih materialov
Enostavna namestitev

Tehnične lastnosti QI65CB Background zvočnika:
Visokotonec: premera 55mm
Nizkotonec: premera 165mm
Moč (program): 15-50W
Nominalna impedanca: 8ohm
Občutljivost (2.83V, 1m): 93 dB
Razpon nizkih frekvenc -3dB Hz: 77
Maksimalna globina: 73mm
Velikost (okrogle mrežice): 232mm premera
Izrez: 203mm


Cena:
Velja za komplet 10 zvočnikov.

Garancijska doba:
24 mesecev.