Indiana Line Nota 240C - par kompaktnih zvočnikov, rdeča češnja

Št. artikla MPC
NOTA_240C 217,92 €


Proizvajalec avdio opreme Indiana Line predstavlja odlično razmerje med kvaliteto in ceno njihovih produktov.
Serija zvočnikov NOTA zagotavlja celoten spekter zmožnosti za zagotavljanje zadostnega nivoja glasbene kvalitete, obsega dinamike in moči potrebne za predvajanje najzahtevnejših sodobnih posnetkov, ki bodo iz vas vzbudile emocije ob poslušanju živega koncerta, kot tudi posebnih efektov ob gledanju akcijskega posnetka v vašem domačem okolju. 

Zvočniki Indiana Line vas bodo presenetili s količino basa in naravnim zvokom, ki ga lahko iztisnejo iz sebe. Njihova relativno visoka občutljivost (nad 90dB@ 2.83V/1m) pa omogoča, da zvočniki delujejo glasno tudi ob kombinaciji s šibkejšim ojačevalcem.

Zvočnik NOTA 240 v sebi združuje 4" srednje/nizkotonski driver, zgrajen iz polipropilenske membrane in visokotonski zvočnik, ki ga odlikuje svilnata kupola z neodimskim magnetom.

Srednje/nizkotonski driver s specifično obliko ohišja poskrbi za močan bas medtem, ko reprodukcija visokotonca s svilnatim neodimskim driverjem posrbi za naravno reprodukcijo visokih tonov brez nadležnega sikanja ob predvajanju vokalov bogatih s sičniki.
Za optimalno prilagoditev zvočnik z akustiko vaše sobe je slednjima priložena tudi akustična pena, s katerio lahko na željo zaprete bass-reflex odprtini na zvočnikih.


Barva:
Rdeča češnja


Tehnične specifikacije:

Vrsta: 2 sistemski zvočnik
Ohišje: bass-reflex
Priporočena moč ojačevalca: 30 - 60 W
Impedanca ojačevalca: 4 - 8 Ohm
Frekvenčni razpon: 54 - 22kHz
Občutljivost (2.83V / 1m): 89dB
Zvočniške enote: 26mm visoko-tonec
107mm nizko-tonec
Frekvenčni prehod: 3000 Hz
Dimenzije: 160 x 235 x 160 mm
Teža: 2.2 kg/kos
Barva: Rdeča češnja
Ohišje Nota 240 zvočnika ima nameščen utor za lahko enostavno namestitev na steno


Uradna spletna stran produkta 

NOTA navodila za uporabo (v.pdf)


Garancijska doba 24 mesecev.